Junior Monteur

Rodruza zoekt een Junior Monteur (M/V) voor de steenfabriek in Rossum.

 

Ga jij een goede technische uitdaging niet uit de weg?

Wil je jezelf ‘on-the-job’ ontwikkelen tot volwaardig onderhouds- en storingsmonteur?

En bovendien bijdragen aan een mooi product?

 

Heb je drie keer ‘ja’ geantwoord? Lees dan even verder.

Wat ga je doen?

Onze machines en installaties moeten perfect functioneren en daar werk jij aan mee. Je bent dagelijks bezig met (preventief) onderhoud. Je verhelpt storingen en werkt mee aan inspecties, het ombouwen en inregelen van de machines en het verder optimaliseren van het onderhoudsproces. Je krijgt een on-the-job begeleiding waarbij je alle aspecten van het storingzoeken en het onderhoud leert. Je werkt in een klein team, met collega’s met verschillende technische kennis. Je werkt ook regelmatig samen met externe monteurs.  

Wie ben jij?

Je bent een techneut in hart en nieren. Je houdt van technische uitdagingen en denkt altijd in oplossingen. Je wilt graag bijdragen aan het maken van mooie producten. Je neemt initiatief en ziet wat er moet gebeuren. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk. Je vindt het leuk om in een team samen te werken en kunt dat ook goed. Je zoekt een baan voor langere tijd. 

 

Verder:

Wie zijn wij?

Bij Rodruza maken we dagelijks mooie producten: keramische gevelstenen voor woningen en gebouwen. We zijn een van de grootste baksteenfabrikanten in Nederland en leveren aan klanten in binnen- en buitenland. We maken veel verschillende soorten keramische stenen, van ‘traditioneel’ oranje tot stenen met vernieuwende kleuren en afwerkingen. Dat doen we in onze twee steenfabrieken: De Zandberg in Gendt bij Nijmegen en onze steenfabriek in Rossum. ‘Living bricks’ is ons motto, want onze stenen brengen elk gebouw tot leven.

Wat bieden wij jou?

Een leuke, zelfstandige en verantwoordelijke baan met de arbeidsvoorwaarden die daarbij passen, zoals: 

Nieuwsgierig?

Voor meer informatie kun je bellen of mailen met de plant manager van steenfabriek Rossum. Hij is bereikbaar op 0418-667600 of via b.arts@rodruza.nl. Geef bij je reactie aan dat het om de vacature van junior monteur gaat. 

Reageer

Wil jij elke dag bijdragen aan een mooi product, je technische vaardigheden volop benutten en – op termijn – de zekerheid van een vaste baan? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Stuur een mail naar Bjorn Arts, leg daarin uit waarom je graag bij Rodruza wilt werken en wat je meebrengt.