Logistiek organisatietalent met interesse voor keramiek (m/v)

Ben jij handig en praktisch ingesteld en pak je graag aan?
Wil je het liefst ondersteunen in het logistieke proces en mooie dingen maken?
Wil je graag werken in een team om zo onze klanten goed te kunnen bedienen?


Heb je drie keer ‘ja’ geantwoord? Lees dan verder.

Rodruza zoekt een medewerker voor de ondersteuning van de Expeditie afdeling: het beheren van het logistieke proces rondom monsterpanelen en het verzorgen van de bemonstering van onze gevelstenen (M/V) voor de steenfabriek De Zandberg in Gendt.

Wat ga je doen?

Je beheert mede het gehele proces rondom monsterpanelen en bemonstering. Je ondersteunt jouw collega’s van de expeditie zowel in onze monsterruimte als ook op het tasveld. Voor onze klanten maak je monsterdoosjes in orde, zodat zij een keuze kunnen maken uit onze mooie producten. Je ondersteunt onze verkoopadviseurs met het logistieke proces van de monsterpanelen en hebt contact onze leveranciers van de panelen.     

Wie ben jij?

Je bent praktisch, handig en pakt de dingen graag aan. Je wilt graag een stevige bijdrage leveren aan een optimaal en vlekkeloos logistiek proces rondom monsterpanelen en bemonstering. Je vindt het interessant om te weten hoe producten tot stand komen, van grondstof tot eindproduct. Je neemt initiatief en ziet wat er moet gebeuren. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw job en wat je maakt. Je vindt het leuk om de ene keer zelfstanding en de andere keer in een team samen te werken en kunt dat ook goed. 

 

Verder:

Wie zijn wij?

Bij Rodruza maken we dagelijks mooie producten: keramische gevelstenen voor woningen en (semi) openbare gebouwen. We zijn een van de grootste baksteenfabrikanten in Nederland en leveren aan klanten in binnen- en buitenland. We maken veel verschillende soorten keramische stenen, van ‘traditioneel’ rood en oranje tot stenen met vernieuwende kleuren en afwerkingen. Dat doen we in onze twee steenfabrieken: De Zandberg in Gendt bij Nijmegen en onze steenfabriek in Rossum. ‘Living bricks’ is ons motto, want onze stenen brengen elk gebouw tot leven. 

Wat bieden wij jou?

Een leuke, zelfstandige en verantwoordelijke baan met de arbeidsvoorwaarden die daarbij passen, zoals:

Nieuwsgierig?

Voor meer informatie kun je bellen of mailen met Martijn Berendsen, plant manager van steenfabriek De Zandberg. Hij is bereikbaar op 0481-427120 of via m.berendsen@rodruza.nl.

Reageer

Wil jij elke dag mooie producten maken, werken in een hecht team en – op termijn – de zekerheid van een vaste baan? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Stuur een mail naar Martijn Berendsen en leg daarin uit waarom je graag bij Rodruza wilt werken.