Monteur Mechatronica

We zoeken een Monteur Mechatronica voor onze steenfabriek in Gendt.

Wat ga je doen?

Je werkt in het hart van de steenfabriek in Gendt. Je ziet het als een uitdaging om de dagdagelijkse storingen in de fabriek operationeel op te vangen zodat het productieproces weer snel kan draaien. Een goede afstemming met de collega’s van de productie is hiervoor noodzakelijk. Tevens bereid je de elektrotechnisch gerelateerde klussen voor zodat deze werkzaamheden vlekkeloos verlopen bij een onderhoudsstilstand van het machinepark. In de overige tijd zal je je gaan verdiepen in de optimalisatie van de oven en het drogerijproces.

Wie ben jij?

Je bent vertrouwd met werken in de procesindustrie, geautomatiseerde systemen hebben geen geheimen voor jou. Interesse en de capaciteiten om de oven en drogerij te bedienen heeft een grote pre.

Verder beschik je over de volgende kwaliteiten:

Wie zijn wij?

Bij Rodruza maken we dagelijks mooie producten: keramische gevelstenen voor woningen en openbare gebouwen. We zijn een van de grotere baksteenfabrikanten in Nederland en leveren aan klanten in binnen- en buitenland. We maken veel verschillende soorten keramische stenen, van ‘traditioneel’ oranje tot zwarte stenen met vernieuwende kleuren en afwerkingen. Dat doen we in onze twee steenfabrieken: De Zandberg in Gendt bij Nijmegen en onze steenfabriek in Rossum. “Living Bricks” is ons motto, want onze stenen brengen elk gebouw tot leven!

Wat bieden wij jou?

Nieuwsgierig?

Voor meer informatie kun je contact opnemen of mailen met Chantal Schipperheyn, HR Manager via telefoonnummer 06-54324804 of mailen naar c.schipperheyn@rodruza.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Mark Hendriks, Hoofd Technische Dienst, bereikbaar op 06-29427381.