Persmachinist/Procesoperator (M/V)

We zoeken een Persmachinist/Procesoperator (M/V) voor onze steenfabriek in Rossum.

Wat ga je doen?

Je werkt in het hart van de steenfabriek in Rossum. De kwaliteit van de stenen wordt bepaald door de kleivoorbewerking en de pers; door jou dus. Jij stelt de verschillende machines in, bestuurt ze en controleert of het allemaal goed gaat. Je controleert de kwaliteit van de producten. Technische handigheid is gewenst. Jij ondersteunt de technische dienst namelijk bij het ombouwen van de machines of het verhelpen van storingen.  

Wie ben jij?

Een handig persoon. Iemand die begaan is met de kwaliteit van die ene steen. Werk je nu als Productiemedewerker, Logistiek medewerker of Operator en ben je toe aan een volgende stap? Dit is je kans! Het aandragen en ondersteunen van verbeteringen is namelijk ook onderdeel van je werk.

Beginnend met Vapro B of meer ervaren met Vapro C? Top! Heb je de ambitie om dit te leren? Ook goed! Als je maar de kwaliteit van de keramische producten kan waarderen en hieraan wil bijdragen. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en kunt zelfstandig werken. Je vindt het leuk om in een team samen te werken en kunt dat ook goed. Je zoekt een baan voor langere tijd.

 

Verder bezit je over de volgende kwaliteiten: 

Wie zijn wij?

Bij Rodruza maken we dagelijks mooie producten: keramische gevel- en straatstenen voor woningen, openbare gebouwen, straten en pleinen. We zijn een van de grotere baksteenfabrikanten in Nederland en leveren aan klanten in binnen- en buitenland. We maken veel verschillende soorten keramische stenen, van ‘traditioneel’ oranje tot stenen met vernieuwende kleuren en afwerkingen. Dat doen we in onze twee steenfabrieken: De Zandberg in Gendt bij Nijmegen en onze steenfabriek in Rossum. ‘Living bricks’ is ons motto, want onze stenen brengen elk gebouw tot leven. Kijk verder op deze website! 

Wat bieden wij jou?

Een leuke, zelfstandige en verantwoordelijke baan met de arbeidsvoorwaarden die daarbij passen, zoals:

Nieuwsgierig?

Voor meer informatie kun je bellen of mailen met Bjorn Arts, plant manager van steenfabriek Rossum. Hij is bereikbaar op 0418-667600 of via b.arts@rodruza.nl

Reageer

Wil jij elke dag bijdragen aan een mooi product, je technische vaardigheden volop benutten en – op termijn – de zekerheid van een vaste baan? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Stuur een mail naar Bjorn Arts, en leg daarin uit waarom je graag bij Rodruza wilt werken en wat je meebrengt.