Technisch Operator

Heeft de techniek geen geheimen voor jou? We zoeken een Technisch Operator voor onze steenfabriek in Gendt. 

Wat ga je doen?

Je werkt als Technisch Operator in het hart van de steenfabriek in Gendt. Dagelijks ben je verantwoordelijk voor “jouw” machine. Je ziet het als een uitdaging om samen met collega’s aan de vooravond te staan van de nieuwste technieken en innovaties in de keramische industrie. Je denkt mee in verbetervoorstellen en bent betrokken bij de opbouw en het inregelen van nieuwe machines. Je bijdrage in verschillende technische projecten is een vanzelfsprekendheid. Als ervaren operator zie je het als een uitdaging nieuwe collega’s wegwijs in het proces te maken door je kennis en kunde als praktijkopleider te delen. 

Wie ben jij?

Je bent vertrouwd met werken in de procesindustrie, geautomatiseerde systemen hebben geen geheimen voor jou. 

Verder beschik je over de volgende kwaliteiten:

Wie zijn wij?

Bij Rodruza maken we dagelijks mooie producten: keramische gevelstenen voor woningen en openbare gebouwen. We zijn een van de grotere baksteenfabrikanten in Nederland en leveren aan klanten in binnen- en buitenland. We maken veel verschillende soorten keramische stenen, van ‘traditioneel’ oranje tot zwarte stenen met vernieuwende kleuren en afwerkingen. Dat doen we in onze twee steenfabrieken: De Zandberg in Gendt bij Nijmegen en onze steenfabriek in Rossum. “Living Bricks” is ons motto, want onze stenen brengen elk gebouw tot leven!

Wat bieden wij jou?

Nieuwsgierig?

Voor meer informatie kun je contact opnemen of mailen met Chantal Schipperheyn, HR Manager via telefoonnummer 06-54324804 of mailen naar pz@rodruza.nl