Verkoopadviseur noordwest Nederland

Rodruza is een ondernemend familiebedrijf dat sterk innoveert op het gebied van esthetiek en duurzaamheid. De vernieuwing die hieruit volgt heeft geleid tot een sterke groei in marktaandeel en marge. Ook voor de komende jaren hebben we ambitieuze plannen uitgewerkt. Het is aan jou om deze bij onze relaties te introduceren en tot een succes te maken. Onze klanten waarderen onze unieke collecties en mensgerichte cultuur. We werken als een hecht team, met korte lijnen en een open, directe maar respectvolle communicatie en samenwerking. Je krijgt intensieve coaching en ontwikkelkansen. De groei van de onderneming gaat samen met jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Je bent de schakel tussen onze huidige & toekomstige relaties en onze organisatie. Je benadert potentiële nieuwe contacten, adviseert & ondersteunt bestaande klanten, en verzekert de succesvolle samenwerking in alle facetten. De focus ligt hierbij op architecten, ontwikkelende aannemers, de acquirerende handel en steenspecialisten. Je werkt intensief samen met de overige teamleden en onze fabrieken. Het werkveld is breed en gevarieerd: je richt je op acquisitie, verkoop, service en marketinggerichte taken.

Wie ben jij?

Je bent sociaal en doortastend, hebt een gezonde ambitie en je bent een echte ondernemer. Je snapt dat het niet om jou draait maar om de wensen en zorgen van de klant: je houdt geen verkooppraatjes maar interviewt en ontdekt kansen. Je bent gericht op vernieuwing en wordt gemotiveerd door uitdagingen.

 

Verder beschik je over de volgende kwaliteiten:

Wie zijn wij?

Rodruza richt zich op het produceren en vermarkten van architectonische keramische gevelstenen voor de bouw. Onze producten bepalen voor een aanzienlijk deel de esthetische kwaliteit van gebouwen. We werken vanuit ons hoofdkantoor in Nijmegen en de fabrieken in Rossum en Gendt. Als een van de grote producenten van gevelkeramiek is de organisatie in staat om de nationale en internationale consument te laten kiezen uit een breed assortiment. Maar Rodruza is ook klein genoeg om daaraan een ferme dosis persoonlijke service en de nodige flexibiliteit van handelen toe te voegen. ‘Living bricks’ is ons motto, want onze stenen brengen elk gebouw tot leven. Kijk verder op deze website en op www.rodruza.nl!

Wat bieden wij jou?

Benieuwd?

Voor meer informatie kun je bellen of mailen met Manon Trommelen of Pascal Joore van werving- en selectiebureau WeTalent. Zij verzorgen deze sollicitatieprocedure. Aanvullende informatie en contactdetails vind je op: 

https://www.wetalent.nl/kandidaat/vacatures/rodruza/accountmanager-noordwest-nederland/864/?utm_source=rodruza&utm_medium=website&utm_campaign=vacature_864